Man kan inte annat än beundra…..

alla duktiga ekipage som gör så bra ifrån sig. 

   
 Smira (W. Smira) med matte Emelie Johnsson har blivit uppflyttade till högre klass spår med klassvinst. OPI säger att han också vill bli så duktig!!

Trassel (W. Blyerts Crumble) har med husse Simon Lindahl tävlat fortsättningsrally och fått kval.poäng och RLDf och domarens pris. Trassel har också tävlat agility med både husse och matte Sara Salsbring med en tredjeplats och noll hinderrekord som ett resultat. Team Trassel vet hur man får till det!!

  
Världens bästa Slip (W.  Lucida)och Ullabrith Persson har efter pension från brukset fortsatt på rallylydnadsbanorna. Nu med klassvinst och 98 p i fortsättningsklass. Vi tror att de snart når högsta klassen i sin tredje gren eftersom de sedan tidigare är lydnadschampions och tävlat elit spår. 

Tyra (W. Midori ) och matte Kristina Carlsson är där redan efter att ha tagit titeln RLDm efter kvalificerade rundor i mästarklass. Förutom det tävlar de agility med framgång. Duktiga tjejer!!

   

  
Och så har vi Team Ragge – W.Feelin’ Right och husse Peter Lindström som har tagit sitt andra cert i sök med klassvinst och 589,5 p. Ska vi tro att Ragge körde så han blev grön om fötterna? Vi bugar och gratulerar. 

Med sådana här valpköpare, plus alla andra som ger hundarna ett bra liv utanför tävlingsbanorna kan man inte annat än att glädjas!! 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s