Pallplaceringar och nya titlar …

har det under de senaste veckorna blivit för flera av ”våra” hundar….

img_4594-1

Tikka (W.Tikei) och matte Malena Knutsson startade rallylydnad idag och fick en kvalificeringspoäng på 98 (av 100) i nybörjarklass med en andra plats. Tikka är 15 månader och förutom rally så har de startat appellklass också.

Keeper (W.Cobbler) och Nina Pohl blev uppflyttade till högre klass  för några veckor sedan och fick en tredjeplacering.Keeper och Nina har också startar lydnadsklass 2.

Vår fodervärdstik och Smitas halvsyster Issi (Wirneen Irtiotto) med matte Nina Grönlund blev idag uppflyttade till lägre klass spår med klassvinst på fina 294.5 poäng. Issi och Nina har också haft fina framgångar i Nose Work.

Och så duktiga ”Världens bästa Slip” (SLCH W. Lucida sphIIIsökhII) som efter välförättat värv gick i pension från brukset förra året och nu ägnar tid åt rallylydnad med matte UllaBrith Persson. De kan nu efter starter i rallylydnad sätta titeln RLDn före Slips namn. Vi blir inte förvånade om det blir fler bokstäver framöver.

img_4596
Och så har vi Frodo (W.Drop Cookie) som har tagit ett cert i Freestyle och varit så nära att ta ett cert till med matte Victoria Häger. Nästa gång så…. De har också ett första pris i lydnadsklass 3 och är uppflyttade till lägre klass spår.

Jag tror vi har världens bästa och duktigaste valpköpare.

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s