Små valpar, stora valpar, framgångsvalpar och änglavalpar…

.. skulle jag egentligen skriva om idag men det blir långt så vi delar på det…. det får bli stora valpar och framgångsvalpar nu och de övriga lite senare.

Först säger vi grattis …..
till ”småttingarna” i Smink- kullen som idag fyller 9 månader.
valparna9mån
Bilden lånad av Josefin Lundqvist.

Sen fortsätter vi med en himla massa grattis till ”valpar” i olika åldrar som visat både fram- och baktassar under den senaste helgen m.m.

Trassel (W.Blueberry Crumble) och Sara Salsbring gav sig på att starta appellklass med fullt på spår och kanonbetyg på linförighet. Det blir bra det där …!

Ragge
Sen har allas vår Ragge (W.Feelin’ Right) och Peter Lindström tävlat elitspår med certpoäng och bland annat fullt på uppletande.. snyggaste sådant säger coach-matte Carina och det kan vi förstå med de poängen. Även coach-matte Carina har passat på att tävla appellklass med sin aussie Bertha och vi gratulerar till uppflyttningen.

Lyra (W. X-mas Cake) och Agneta Larsson har tävlat elit sök med godkänt, några fåniga missar drog ner till ett godkänt men ett fint sök med tre figuranter m.m. var i alla fall resultatet. Veckorna innan fick de också en godkänd exteriörbeskrivning med mycket fina vitsord av domaren som tyckte att Lyra hade en mycket bra storlek och typ. Bra domare tycker vi.

SkojPå lydnaden  har världens bästa Slips ”syrra” ”världens bästa Skoj” (W. Amaretto) och matte Ulla-Brith Persson fått ett första pris i elitlydnad. Det hurrar vi för och inte minst att det är den andra Windedoshunden som Ulla-Brith nu tävlar elitlydnad med. Bra jobbat!

På lite närmare håll har Joy (W.X-mas Joy) och Nina Pohl också tävlat elitlydnad där några retliga missar resulterade i ett andrapris. Men de kommer igen inom kort det vet vi med tanke på att de för bara några veckor sedan slog till med vinst och 301 p. Joy är andra Windedoshunden som Nina tävlar elitlydnad med och de tävlar också elitspår. PÅ gång är nummer tre ”Keeper”.

Tage
På agilitysidan har Tage (W. Oreo) och Emma Sandén fått ihop bl.a en dubbelnolla i hoppklass så numera är det klass 2 som gäller för dem. Kul tycker vi och skickar grattishälsningar.

Rallylydnad har Chilli  och Linda Skoglund- Persson tävlat så de fått ihop sitt RLDn och dessutom har Chilli fått en godkänd exteriörbeskrivning och varit på utställning med fin kritik och very good. Jag tror vi kommer att få se mer av dem.

På vallningssidan så har Goah (W.Feelin’ Good) trots sin unga ålder tillsammans med Ingrid Wigur placerat sig som 4 på den årliga tävlingen Guldtackan. Samma poäng som plac 3 men med mindre poäng på den del som var avgörande. Vi gratulerar till det och också till Lins ( W. X-mas Feelin’s) framgångar på Farmtrial för några veckor sedan där de vann sina klasser.
GoahSmilla
Strax innan det så fixade Smilla och Goah storslam på ASCA- tävlingen i Kroksbo. High in Trial både Open och Advanced och High Combined WTCH (Smilla som är WTCH) och High Combined Non-WTCH( Goah som inte är WTCH-ännu). Efter det fortsatta alltså Goah med sina framgångar medans Smilla gick på mammaledigt. För INgrids del är Lin och Goah nummer 3 och 4 av Windedoshundar som synts på banan.

Ja och sen har Issi och Nina tävlat mer NoseWork, Asci likaså med husse Micke Isberg, Viktoria och Frodo har tävlat lydnadsklass 3,  Xante har ställts ut med Excellent och därefter blivit korad med väl godkänt och 521 p  m.m. m.m. Jag har säkert missat någon men… snacka om att ”våra” hundar är aktiva inom alla områden….
ÅTERIGEN GRATTIS ALLIHOP! Ni bidrar alla till att visa vad aussies kan!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s