Blåbärstider…. på mer än ett sätt!!

Vi säger GRATTIS till ”Trassel” och husse Simon Lindahl till vinsten i Blåbärscupen i agility på sin hemmaklubb på bara två av fyra tävlingar. Trassel heter egentligen W.Blueberry Crumble och det är ju ett passande namn i sammanhanget. Vi håller tummarna för Trassel, husse Simon och matte Sara Salsbring för framtida agility- och rallylydnadsstarter. Det ryktas också att Simon och Trassel satsar på vintersäsongen. Då kan vi kanske förvänta oss ett riktigt drag i andra spår än de vi är vana vid!!
trasselsimon

Som uppfödare är det självklart roligt med framgångar i höga klasser och vi är väldigt stolta och glada över de hundar vi har i högre klasser inom bruks, vallning, lydnad etc. Ingen nämnd och ingen glömd!!

Men på ett annat  sätt är det minst lika roligt när nya och inte sällan unga valpköpare, som kanske inte ens tänkt sig att tävla, upptäcker det roliga och givande i det samarbete som träning och tävling inom olika hundsporter och arbetsprover innebär. Oavsett på vilken nivå och inom vilken gren. Så GO Sara, Simon och Trassel och alla ni andra som har roligt med era hundar, oavsett nivå och gren!! Vi hejar och hurrar och presenterar fler inom kort.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s