Det börjar bli många vackra stjärnor på himlen….

att ha hund är en fantastisk upplevelse, men så kommer då den där dagen när de lämnar oss i stor sorg och saknad. Som tur är så blir våra aussies ofta ganska gamla så vi får dela många år med dem, men det gör inte tomheten mindre när de försvinner.

Igår for en av ”valparna” i vår allra första kull till Nangijala.
”Taiger” aka Windedos Tiger Tux, sphIII,  fick somna in 14.5 år gammal.

Tiger
fotot lånat av Eva och Bengt Nyberg

För några veckor sedan vandrade Cisco (SeoNoLch, SeoNoUCh,NoAgCh Windedos Tomb Raider) över regnbågsbron till sina släktingar. Cisco kom från vår tredje kull och var dryga 13 år gammal.
Cisco2

Många stora TACK till Eva och Bengt Nyberg (Tiger) och Annica Westman ( Cisco) för alla bra år ni gav våra valpar. Massor av roliga aktiviteter och mängder med kärlek och omtanke. Ingen kan vara gladare än vi, även i sorgens stund, över att just ni öppnade era hem och hjärtan för Tiger och Cisco. De finns inte med oss i vardagen länge men minnen finns kvar och hos er är de naturligtvis fler och mer påtagliga. Men även här hemma har vi Cisco-sonen Xante som så mycket påminner om både Cisco och Tiger genom deras gemensamma mamma Tam.

Det är dämpat idag och Smilla kommer och lägger huvudet i mitt knä för hon känner att jag är sorgsen…. men samtidigt ger bilden av hur de allihop: Tam, Toxsy, Micke, Tiger, Cisci och deras syskon och släktingar leker på Nagijalas ängar, tröst.  Jag kan slå vad om att Tiger hittar en spårskog och att Cisco far fram över agilityhindren, som unga på nytt. Ät mycket ben och ha det riktigt bra älskade hundar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det börjar bli många vackra stjärnor på himlen….

  1. Nyberg Väinö skriver:

    Min Taiger var en helt underbar hund trogen och lydig samt lite busig, undrar om det finns en så fin Aussi till i mina ögon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s